Hvad er Emura?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Emura er en high-performance non-stick pande, udviklet til hjemmekokken. Denne innovative 8-i-1-pande giver dig mulighed for at simre, stege, braisere, bage, sautere, koge og stege, hvilket bringer kulinarisk alsidighed lige ind i dit køkken. Panden er udviklet og testet i samarbejde med en professionel kok. Den skiller sig ud med sin jævne varmefordeling og bemærkelsesværdigt nemme rengøringsproces. Aluminiumslegeringen og Peek non-stick-belægningen i tre lag sikrer, at denne pande er et holdbart og effektivt redskab til madlavning. Emura-pander er ni gange mere holdbare end almindelige nonstick-pander.