Jeg vil gerne købe flere produkter

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har nogle fantastiske nyheder til dig - vores Emura-serie kommer nu med en række tilbehør, der er specielt designet til at gøre dit liv lettere!

Emura stående låg

Dette låg er et alsidigt og praktisk værktøj. Den er nem og sikker at løfte, og den komplementerer Emura panden fint med sit behagelige udseende. Låget har damphuller for at undgå overkogning af mad. Når det ikke er i brug, kan du stille låget oprejst for at holde det rent og forhindre væske i at dryppe.

Emura værktøjssæt

Dette 5-i-1 redskabssæt indeholder en tang, en spatel, et piskeris, en ske og en drejer. De er lavet af let og fleksibelt silikonemateriale, så du kan bøje eller tabe dem uden at bekymre dig om at beskadige dem. Hvert redskab er designet til at passe i håndtagsholderen på Emura panden.

Emura beskyttelsessæt

Dette sæt beskytter overflader mod varmeskader, forhindrer forbrændinger og forbedrer grebet. Vores holdbare silikonebordskåner giver dig mulighed for sikkert at holde varme gryder og pander. Silikonegrebet på bordskånet gør det nemmere at åbne tætte låg. Du kan også bruge det som et praktisk sted at holde dit arbejdsområde ryddeligt.

Uanset om du er bekymret for hverdagens slitage eller bare vil give din investering et lille løft, har vores omfattende udvalg af tilbehør lige det du mangler. Sig farvel til konstante udskiftninger og goddag til en længere levetid for dine yndlingsprodukter. Vi er der for dig!"